Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přemku parádně napsáno!!!!! Děkuji Vám

!!!!!

0 0
možnosti

Vážený autore, opomněl jste ještě jednu věc... je potřeba začít urážet co nejvíce lidí a světu oznámit, že jsou to příživníci tyjící z práce poctivých řadových pracovníků - pak se v očích hospodského proletariátu stanete tím, kdo se nebojí říci otevřeně pravdu... A dovolím si Vám dát ještě jednu radu... Za žádnou cenu pokud možno nekomentujte ihned kdejakou událost... Počkejte den, dva, případně týden, pročítejte diskuze a dejte se na stranu největších křiklounů... A budete vynášen až do nebes... Jen s jednou maličkostí nepočítejte... K mistru Husovi byl některými diskutéry zde na iDnes.cz přirovnán pan Zeman... tam už pro Vás místo není...

2 0
možnosti

RvRvRv Prezidentskou kampaň rozjeli jiní; tento případ je jen jedním v řadě stálých útoků na Zemana od jeho zvolení. Jde jen o to, zda nebyla celá akce, ve které hrál Herman jen panáčka, jako provokace připravená!

3 2
možnosti

Zeman jako oběť? Ehm... A čí? Snad ne svých vlastních neschopných nebo spíš všehoschopných nohsledů?

2 3
možnosti

Pochopil jsem že pokud jde o to někoho urážet, napadat, zesměšňovat a jinak dehonestovat jsou někteří nepřekonatelní, asi proto že papír a internet snesou vše. Ale pokud mají v ruce červené karty tak se jim diskutovat nechce. Ano připadá mi to zbabělé. Ale jinak jste to napsal hezky.

2 1
možnosti

OOT - máte rád ty anglické víceřadé a kombinované kruháče, viz Vaše profilové foto?

(já jo)

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 726x
Pravidelný ranní čtenář Psa a Macka, docela se nechám překvapit, o čem budu já sám vlasně psát.

Seznam rubrik