Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K20a74r72e66l 70C78a22c69h

27. 2. 2017 14:12

Je to hezké, ale z Vašeho článku není zřejmé, koho vlastně chcete volit Vy a tak vlastně nevím, co si z toho článku mám odnést. Je to jen pláč nad neutěšeným stavem unie, nebo se z toho vyklube nějaká předvolební agitka pro zatím skrytý politický subjekt, který ty příčiny zázračně vyřeší?

1 0
možnosti

To není pláč, to je konstatování stavu. Koho chci volit, to bych také rád věděl. A co si z toho máte odnést? Nemusíte nic, je to na vás. A agitka, to mě nenapadlo, ale když jinak nedáte, podívejte se do mých minulých příspěvků;-)

1 0
možnosti

:-).......Napsal jste to dobře ! Babiš vadí! To je vidět z toho, jak opozice, koalice, jako jedna rodina proti němu vyjeli? Korýtka a příjmy, jak vzpomínáte hlavkě Kalouska, jsou ohroženy. Mají jediný program....Antibabiš. Přišlápl jim nenechavé pazourky a volby se blíží ! R^R^R^

2 3
možnosti
Foto

ale prd přišlápl, pouze jsou u lizu jiní

1 0
možnosti
Foto

Babiš, ať si říká kdo se chce co chce, je lídr s vizí. Bohouš sám přiznal, že neví kudy dál a tahá za kratší konec. Islamobijci nejsou slyšet. ODS se stále hledá a TOP je pořád v roce 09. Nejsem z toho nadšený, u stran se musí zamyslet členové, jestli nenazrál čas to "trošku" provětrat. Trochu přímočarých kroků by neuškodilo (zákony bez přílepků, omezení dotací pro bohaté). Barikády proti vlastním členům, kteří to vedení kazí, jsou velmi vysoké.

2 5
možnosti

Z jedné, neznámé rodiny - Tatííí, tady je brožůra i foto, kde jsi bojoval jako student proti Komunistům ! Proč, tedy k nám teď tak často - do krásného bytu, chodí strejda Vojta Filip !? Dítě, neotravuj - dávám Stát do pořádku ... ! Tatííí, a co to jsou ty Poslanecké náhrady ... !? Proboha, dej už pokoj a běž se podívat, někdo zvoní, pozval jsem pro změnu, strejdu Andreje ... Ještě nemáš rozum, kolem nás obchází strašidlo zadlužení, Lihový dům je ohrožen a ty hlasy, že si mám pořídit bandasku na jídlo a vyrazit na 06:00 hod, do Kolbenky a jít pracovat ! ... Strašné ! ... I rudá pomoc pak je dobrá ! ... Je ti špatně v naší rodině ? ... Domaluj radši ten plakát - Přijďte k volbám ! ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 726x
Pravidelný ranní čtenář Psa a Macka, docela se nechám překvapit, o čem budu já sám vlasně psát.

Seznam rubrik