Diskuse

Když zemřel Husák, kondoloval snad Mitterrand našemu lidu?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prominentní synek znárodní svému otci plantáž. Jako vždy, začíná konat blaho - pak se přerodí v diktátora. Můžete se konat režim jaký chcete - Musí fungovat ekonomika a svoboda. SSSR a RVHP zajistí i dovoz benzinu s raketami - svoboda se zajistí tak, že je nesvoboda. Zkrachujete ...

Pak se to dle orientace řadí - EU, Francouzský socialista - prezident jásá - sám má již zemi předluženou a neví si doma rady ... Čeští, Ruští Komunisté totéž - šli identickou cestou. Opět se prokazuje, že Revoluce k ničemu nevedou - Evoluce je silnější !

Závěr je opět úplně stejný - Revolucionář mimoděk zbohatne - co s penězi !? Cesta existuje - Bude se privatizovat, otci se plantáž zase vrátí a komplex hotelů k tomu. Lid jásá - Brusel jásá - Batista byl svržen ... Nikdo do Fidela nekope - zakopal se sám Cesta k ničemu, přitom tak obdivovaná ! Podobné rodiny mohou volat to své - Zlatí Komunisti. ... Trump si pak s rudými kapitalisty i může porozumět ... Já, s vedením Brusele již nikoliv ... :-)

1 0
možnosti
Foto

A jak dobře taťulda vedl plantáž? Nekrachoval náhodou?

0 0
možnosti

Mám to taky tak. Hlasoval jsem pro EU. Ale ne v tomto levicově neomarxistickém pojetí , čehož je výrok Junkera dokladem. Vymanili jsme se z bolševika a spadli pod nadvládu jiných s bolševickým myšlením i názory.

9 1
možnosti

Hlasováním pro brusel jste projevil pouze minimum prozíravosti, pane Stuchlíku.

0 0
možnosti

Juncker - klasika - bolševik + alkoholik + hlupák.

9 1
možnosti

Juncker je jen špičkou ledovce. Takových, jako on, je plný Brusel. No a nastanou i momenty, kdy se zapomenou.

13 0
možnosti